Tilaa kaukolämpötyöt ja kaukokylmätyöt valtuutetulta urakoitsijalta taloyhtiölle ja kiinteistöille.

Teemme kaukolämpö- ja kaukokylmälaitteistojen saneeraus- ja huoltotöitä ympäri vuoden. ULT on Sulvin hyväksymä, A-vaativuusluokan kaukokylmä- ja kaukolämpöurakoitsija. Palvelumme kattaa kaikki kohteet omakotitaloista ja asuinkiinteistöistä suuriin liikekiinteistöihin.

Kaukolämpölaitteiston uusiminen parantaa kiinteistön energiatehokkuutta

Kaukolämpöjärjestelmän käyttöikä on noin 20-25 vuotta. Järjestelmät ovat kehittyneet vuosien aikana, joten laitteiston uusiminen parantaa energiatehokkuutta ja tuo säästöjä.

Taloudellisesti on järkevintä uusia kaukolämpö- tai kaukokylmäjärjestelmä kerralla kokonaan. Osa kerrallaan uusiminen kasvattaa kokonaiskustannuksia pidemmällä aikavälillä.

Tarvittaessa asennamme uuden järjestelmän kokonaispalveluna: mittaamme, suunnittelemme, asennamme ja opastamme käytössä. Ammattitaitoiset, kotimaiset asentajamme tekevät vaihtotyön ripeästi ja jättävät lämmönjakohuoneen siistiin kuntoon. 

Uusimme laitteet yhdellä lämpö- ja vesikatkolla, jotta työstä koituu mahdollisimman pieni vaiva kiinteistösi asukkaille ja käyttäjille. Uusi kaukolämpö- tai kaukokylmälaitteisto voidaan asentaa kaikkina vuodenaikoina. 

Suosimme näiden luotettavien valmistajien tuotteita:

  • HögforsGST
  • Gebwell
  • Alfa Laval